Ett gott mingel eller försnackval med lite härliga italienska smaker som möter en pigg pepparot. Enkelt att göra och supergott att mumsa på.
Antalet personer som kan vara med och dela beror lite på om det ingår som mingelmat tillsammans med andra smårätter eller om det är som försnack till en middag, således räcker det till mellan 6-12 personer
Ingredienser
6 njallabröd Polarbröd
200 gram pepparotsost philadelphia
100 gram finriven lagrad parmesan
75-100 gram ruccola som är torr
75 gram riktigt tunt skivad bresaola
Citronzest och eventuellt 50 gram rostade pinjenötter till topping
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader
Blanda ihop pepparrotsost och parmesanost
Fördela röran genom att bre ut den på alla njallabröd
Lägg hälften av ruccolan på 3 av bröden ovan på ostblandningen och lägg de andra bröden som lock ovan på
Placera dem en plåt med bakplåtspapper och grädda i ugnen i cirka 6 minuter
Ta ut och låt svalna innan du lägger på resterande ruccola, bresaola, citronzest och eventuella pinjenötter
Skär i önskat antal tårtbitar
Bonappetit!:)