MingelNjalla

Ett gott mingel eller försnackval med lite härliga italienska smaker som möter en pigg pepparot. Enkelt att göra och supergott att mumsa på.

Antalet personer som kan vara med och dela beror lite på om det ingår som mingelmat tillsammans med andra smårätter eller om det är som försnack till en middag, således räcker det till mellan 6-12 personer

Ingredienser

6 njallabröd Polarbröd

200 gram pepparotsost philadelphia

100 gram finriven lagrad parmesan

75-100 gram ruccola som är torr

75 gram riktigt tunt skivad bresaola

Citronzest och eventuellt 50 gram rostade pinjenötter till topping

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader

Blanda ihop pepparrotsost och parmesanost

Fördela röran genom att bre ut den på alla njallabröd

Lägg hälften av ruccolan på 3 av bröden ovan på ostblandningen och lägg de andra bröden som lock ovan på

Placera dem en plåt med bakplåtspapper och grädda i ugnen i cirka 6 minuter

Ta ut och låt svalna innan du lägger på resterande ruccola, bresaola, citronzest och eventuella pinjenötter

Skär i önskat antal tårtbitar

Bonappetit!:)