Ett perfekt supergott mingeltilltugg som passar de flesta i smaken
Enkelt och snabbt att göra
Ingredienser cirka 40 små krustader
Cirka 40 små krustader, färdigköpta
125 gram Ridderheims anklevermousse
2 matskedar ICA selection Normadie cremé fraiche
60 gram skivad bacon
3/4 deciliter inlagd ättiksgurka, gärna Björnekulla i tunna skivor
Gör så här
Värm krustaderna i ugnen på 175 grader i endast någon minut. Håll stenkoll då de blir färdiga väldigt snabb
Finhacka ättiksgurkan
Finhacka bacon och stek på den på medelvärme tills den är lagom färdig, alltså inte knaperstekt
Skär bort och finhacka det gula fettet från anklevermoussen
Blanda anklevermousse med creme fraiche, bacon och 1/2 deciliter av gurkan
Fyll i spritspåse och spritsa i krustaderna och toppa med lite mer ättiksgurka och ankfettet
Smaklig Spis!:)