AnklevermousseKrustader

Ett perfekt supergott mingeltilltugg som passar de flesta i smaken

Enkelt och snabbt att göra

Ingredienser cirka 40 små krustader

Cirka 40 små krustader, färdigköpta

125 gram Ridderheims anklevermousse

2 matskedar ICA selection Normadie cremé fraiche

60 gram skivad bacon

3/4 deciliter inlagd ättiksgurka, gärna Björnekulla i tunna skivor

Gör så här

Värm krustaderna i ugnen på 175 grader i endast någon minut. Håll stenkoll då de blir färdiga väldigt snabb

Finhacka ättiksgurkan

Finhacka bacon och stek på den på medelvärme tills den är lagom färdig, alltså inte knaperstekt

Skär bort och finhacka det gula fettet från anklevermoussen

Blanda anklevermousse med creme fraiche, bacon och 1/2 deciliter av gurkan

Fyll i spritspåse och spritsa i krustaderna och toppa med lite mer ättiksgurka och ankfettet

Smaklig Spis!:)