Heta Rackare

Krustader passar perfekt som plockmat eller som försnack och jag personligen tycker att de här passar utmärkt till härligt kall öl eller cider

De är starka, men det kanske du redan har listat ut av namnet.:)

Dock kan du bestämma toppningsstyrkan på egen hand, kanske lite chili, massor eller ingen alls

De är gjorda med kyckling, jalapenoost från Kavli, som är en smältost, citronsaft, koriander och rostade/saltade cashewnötter

Lätt som en plätt att göra och går riktigt snabbt dessutom

Ingredienser 26 stycken

24-26 stycken små krustader

150 gram kokt kycklingfilé

75 gram rostade och saltade cashewnötter

150 gram Kavli Jalapenoost

Jucie från en mellanstor citron

1 matsked finhackad färsk koriander

Valfri mängd finhackad grön chili till garnering

Gör så här

Värm krustaderna några minuter på 175 grader, men se till att de inte får för mycket färg

Koka kycklingen i osaltat vatten i cirka  18-20 minuter

Skär sedan kycklingen i mindre bitar för att vidare mixa den med stavmixer tillsammans med cashewnötter, citronjucie och jalapenoosten tills det blir en helt slät smet

Blanda ner den hackade koriandern

Använd dig av spritspåse och spritsa ner kycklingsmeten i krustaderna strax före servering

Toppa med chili eller koriander eller båda.:)

Smaklig spis!:)