Kikärtsdressing med Kokosgrädde & Örter

Idag när jag satt och njöt av det underbara vädret en stund så for det runt lite dressingidéer i huvudet på mig, med de ingredienser jag hade här på landet för tillfället och vad som börjat att sprudla i min lilla odlingsbädd och vad som kunde passa till makens lax och hummergrillning.

Well here we go!:)

Ingredienser 6 portioner

En förpackning kikärtor

En dryg 1/2 burk kokosgrädde

1/2 -1 tesked salt (smaka av efter 1/2)

1/4 deciliter koriander

1/4 deciliter citronmeliss

1 liten charlottenlök

Saften från 1 citron

1/2-1 matsked hackad röd chili

Gör så här

Skala och skär charlottenlöken i några bitar

Sila av kikärtorna

Ta det allt det vita från kokosgrädden + 1/2 av spadet

Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa

Kyl väl, då det tjocknar när det blivit kallt

Passar till en himla massa olika mat, fisk, skaldjur, kyckling, fläskkött och till nachos och säker mycket mycket mer……………..