Idag när jag satt och njöt av det underbara vädret en stund så for det runt lite dressingidéer i huvudet på mig, med de ingredienser jag hade här på landet för tillfället och vad som börjat att sprudla i min lilla odlingsbädd och vad som kunde passa till makens lax och hummergrillning.
Well here we go!:)
Ingredienser 6 portioner
En förpackning kikärtor
En dryg 1/2 burk kokosgrädde
1/2 -1 tesked salt (smaka av efter 1/2)
1/4 deciliter koriander
1/4 deciliter citronmeliss
1 liten charlottenlök
Saften från 1 citron
1/2-1 matsked hackad röd chili
Gör så här
Skala och skär charlottenlöken i några bitar
Sila av kikärtorna
Ta det allt det vita från kokosgrädden + 1/2 av spadet
Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa
Kyl väl, då det tjocknar när det blivit kallt
Passar till en himla massa olika mat, fisk, skaldjur, kyckling, fläskkött och till nachos och säker mycket mycket mer……………..